Ondskabens Flydende Vatikan

Ondskabens Flydende Vatikan er et tegneserieforlag stiftet og drevet non-profit af en gruppe tegneserietegnere. Forlaget udgiver antologier med korte historier fra de forskellige tegnere, primært i letfordøjelige genrer som action, eventyr og sci-fi.

Kig forbi “Værkstedet” på Fantasticon og få en snak med tegnerne, deltag i workshops og andre tegnerelaterede aktiviteter og erhverv dig nogle fede tegneserieudgivelser til få penge.

Beskrivelser af programsatte aktiviteter:

Portfolio review: (hele dagen, alle dage)

Medbring dine egne tegninger, tegneserier, udkast, skitser eller ideer til Vatikanets stand og få respons på dit arbejde fra forlagets tegnere.

Tegnebattle

To tegnere tager udfordringer fra publikum op – mød op og vær med til at smide sjove, svære eller skøre emner på bordet, og de to tegnere fylder papiret med hver deres tegnede svar.

Workshop – Storytelling, alle aldersgrupper

Lær hvordan man skaber og producerer en tegneserie og deltag i praktiske øvelser i brainstorm og historiegenerering og lav din egen enkle minitegneserie.

Tegnebrainstorm med præmielodtrækning

Mød op og deltag i en sjov lille tegneøvelse, som alle kan være med til. Der bliver trukket lod om en lækker tegneseriepræmie blandt deltagernes bidrag.

Workshop – Creature-design, alle aldersgrupper

En praktisk anvendelse af principperne fra lørdagens foredrag om creature-design til tegneserier og film.

Lær at designe dit eget monster og bruge forskellige virkemidler til at give dit monster særlige kvaliteter.