Tak for i år

Fantasticon vender tilbage i 2012, d. 1.-3. juni. Tak til alle der deltog i årets festival! Vindere af novellekonkurrencen blev A. Silvestri med “Hest” og (i kategorien forfattere under 20 år) Sari Arent  med “Degenereret”.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Vedrørende tilmelding

Tilmeldingen kan bruges nu. Vi vil gerne have at så mange som muligt tilmelder sig på forhånd. Når man har tilmeldt sig, vil man efter 1-2 dage få en mail der bekræfter at man er registreret og fortæller hvordan man betaler. Der er en mindre justering i programmet, da vi skulle have plads til et spændende oplæg fra Det Danske Edgar Allan Poe Selskab.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Programmet er klart

Så er programmet for 2011 her. Ligger som pdf her.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Så er der nyt!

Vi har været lidt tavse om alle de spændende ting der skal foregå. Programmet er ikke helt endeligt fastsat, men det er meget tæt på!
Se under punktet Program for at se en forløbig liste over hvem der kommer og hvad der skal ske.

Bemærk dog at der kan forekomme ændringer, ligesom præsentationerne kun er en skitse.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Fantasticon 2011

Fantasticon 2011 finder i år sted lørdag den 5. november i Valby Kulturhus med “Pulp” som det overordnede tema.
Fantasticon varer denne gang en enkelt dag i stedet for de sædvanlige to. Det skyldes, at arrangørgruppen er i færd med at samle kræfter til Fantasticon 2012, der skal strække sig over tre dage og byde på flere udenlandske hovednavne.
Vi befinder os stadig i det tidlige planlægningforløb, så vi kan endnu ikke melde noget endeligt ud om gæster eller programpunkter.
Hvis du vil holde dig opdateret, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller vores Facebook-gruppe.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Fantastiks novellekonkurrence 2011

Novellen skal være fantastisk, dvs. indeholde et fantastisk eller spekulativt element, og desuden skal den handle om skove eller der skal forekomme en eller flere skove i den (som kan være det fantastiske element, men ikke behøver at være det). Længden kan være op til 8000 ord. Den skal være skrevet på dansk.
Send novellen til:

novelle2011@fantastik.dk

Novellen skal være modtaget senest 1. juli 2011. Hvis du er under 20 år, kan du desuden deltage i ungdomskonkurrencen, ved at angive at du ønsker dette. Det udelukker dig ikke fra hovedkonkurrencen.

Vinderne afsløres på Fantasticon Pulp 5. november 2011.

Ved at deltage giver man Fantastik ret til uden honorar at få udgivet historien på tryk i en enkelt publikation (inkl. evt. genoptryk). Såfremt Fantastik ikke har benyttet sig af denne ret et år efter konkurrencens afslutning, bortfalder den. Vindernovellerne bliver under alle omstændigheder trykt og vinderne får et eksemplar af den publikation den trykkes i, samt en endnu ikke fastsat præmie.

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar