Kun to uger til Fantasticon nu!

Dette års program har – som de forgående år – programpunkter på engelsk og dansk. I modsætning til de foregående år starter vi allerede fredag eftermiddag. Som nævnt tidligere har vi et tema med H.P. Lovecraft, der er endt med at fylde en del af programmet fredag og lørdag. Vi har selvfølgelig også flere programpunkter med vores to britiske æresgæster Nina Allan og Christopher Priest. Udover det besøger en række danske forfattere Fantasticon, og vi har nogle spændende foredrag på programmet.

Der vil det meste af tiden lørdag og søndag foregå to ting samtidigt (i hver sit lokale). Der er også et lokale hvor forskellige handlende og foreninger holder til, og steder man kan sidde, hvis man bare vil snakke med andre fans. Mad og drikke købes i baren (til rimelige priser) eller man kan spise på et af de mange spisesteder i nærheden.

Det er i år muligt at forhåndstilmelde sig. Vi foretrækker at man gør det, så registrering ved ankomst bliver nemmere. Men man kan selvfølgelig også betale når man kommer. Som noget nyt kommer dem på under 26 ind for halv pris. Tilmelding kan ske her.

Vi håber at se rigtig mange mennesker i år!