Vil du være på Fantasticon 2018s programflade?

Vi er begyndt at få en del spørgsmål omkring programdeltagere, betaling af medlemsafgiften, og salgsstande. Derfor denne opsummering:

 

Alle køber et medlemskab.

– Som i alle. Dvs. arrangører, de inviterede æresgæster, alle programdeltagere, alle personer der opbygger og passer stande under festivalen, dem der blot kommer for at modtage en pris, og dem der kommer som publikum.

Hvorfor?

Fantasticon 2018 er en fan-festival lavet af fan, til fans, og med fans på programmet. Det er IKKE en professionel festival med transportrefusioner, honorarer for optræden, etc. Vi har ingen forlag, stort mediefirma, eller staten i ryggen økonomisk. Så de eneste penge der er at afholde festivalen for er medlemsgebyret. Dette har vi forsøgt at holde så lavt som overhovedet muligt. Men det kræver at alle køber et medlemskab. Og der er endda en rabatstruktur hvor medlemsgebyret er billigere jo tidligere du melder dig til.

Programmet lægges fortrinsvis med de fans der har købt medlemskab og som i vores købsmodul har markeret at de gerne vil være på programmet. Vi kigger også på medlemslisten når vi planlægger diverse paneler, så hvis du vil sidde i panel med vores æresgæster skal du altså melde dig til tidligt. Jo senere du melder dig til, jo mindre mulighed er der for dig til at være på programmet. Det lægges nemlig fast løbende i de kommende måneder.

Tilgengæld har vi besluttet ikke at tage ekstra betaling for stande, udstillinger, bogpræsentationer, etc. Blot dem der opbygger og passer standene (etc.) har købt medlemskab er det fint. Også her gælder at jo tidligere du melder dig til, jo mere sikker er du på at få en plads på festivalen.

Bemærk også at vi fortsat satser på at få udsolgt af medlemsskaber inden festivalen begynder. Dette ville betyde at vi ikke vil kunne sælge billetter i døren. Vi opfordrer dig kraftigt til at købe din billet på forhånd.