Nyhedsbrev 4

Fantasticon 2008 nyhedsbrev 4

Velkommen til det fjerde nyhedsbrev

For dem som stadig ikke har forhåndstilmeldt sig, er der lige en dag mere inden fristen udløber mandag d. 14/4 kl. 23:59. Jeg minder om hvad man får ud af at forhåndstilmelde sig:

Et gratis eksemplar af programhæftet, der udover selve programmet vil indeholde artikler og noveller. Desuden er det sidste frist for tilmelding til banketten. Rabat for medlemmer af foreningen Fantastik fås også kun ved forhåndstilmelding, som også gives hvis man samtidig melder sig ind i foreningen.

Reglerne til konkurrencen om det bedste kostume/udklædning skulle meget gerne komme på hjemmesiden i løbet af et par dage.

Der har desværre været et par afbud: Knud Larn har meldt afbud til sit foredrag om T.H. White og A-Film til at fortælle om Rejsen til Saturn.

I filmsporet har vi fået "Adam Hart i Sahara" på programmet. Filmen introduceres af instruktøren Nicolas Barbanos.

Klaus Æ. Mogensen er sprunget til med et foredrag om fremtidsforskning.

Programmet til Fantasticon ligger nu klart. Det kan hentes på hjemmesiden. Vi vil så vidt muligt undgå at lave ændringer fra nu af, men det kan selvfølgelig ikke undgås, hvis vi får flere afbud. Der kan gå et par dage endnu før ovenstående ændriger er kommet med.

I lodtrækningen blandt dem som tilmeldte sig hurtigt, blev der følgende vindere:

4. Vampyrens Mærke: Jeppe Winther Larsen
3. Vampyrens Mærke: Richard Ipsen
2. Fra Skyggerne + Cirkler: Therese Norén
1. Fisher Space Pen: Karin K. Sørensen

Med venlig hilsen
Flemming R.P. Rasch
Fantasticon 2008 koordinator